PARTIZANOVO DETE NA PRAGU HUMSKE? Srce kaže "da", RAZUM "NE"!

Autor:

Sport

27.03.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanovo dete Nemanja Glavčić progovorio je o potencijalnom povratku u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Kraljevčanin trenutno igrao sjajnu sezonu u Slaven Belupu, najbolji je strelac i asistent ekipe.

Glavčić je prošao je sve mlađe selekcije crno-belih, debitovao u vreme trenerskog mandata Zorana Milinkovića, ali nije dobio pravu priliku u Humskoj, međutim, u poslednje vreme se pominje da bi na leto mogao da se vrati. 

- Partizan je moja kuća, u njemu sam se razvijao, naravno da postoje emocije prema klubu. Srce bi u tom slučaju reklo "da", ali razum, verovatno, "ne". Voleo bih da se okušam u nekoj jačoj ligi, da probam nešto novo i veće, iako je i Partizan veliki klub. Teško mi je da ponudim tačan odgovor na ovo pitanje, ali bih sigurno dobro razmislio o eventualnoj ponudi.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Glavčić

Hrvatski mediji navode da se, osim Partizana, za Glavčića raspituje i jedan klub iz Kanade.

- Bilo je nekih napisa, ali mene niko nije kontaktirao, zato nisam ozbiljno shvatio. Što se tiče planova, svima je želja da napraviti iskorak, okušaju se u jačim ligama, težim i ja tome, ali sam trneutno koncentrisan na Slavenu. U fudbalu je teško planirati. Danas si tu, sutra možda na drugom kraju Evrope. Što se tiče stila, voleo bih da se oprobam u Španiji, imam simpatije prema tamošnjoj ligi.

Posle odlaska iz Partizana, Nemanja Glavčić je karijeru gradio u subotičkom Spartaku, sad je u Slavenu, u biografiji ima i 59 utakmica za mlađe selekcije Srbije, zbog čega ga ne napušta nada da će, kad-tad, predstavljati državu i na seniorksom nivou.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading