PARTIZANOVCI NOSE ĐETIĆE KA KATARU: Crna Gora RAZBILA Gibraltar, majstorija Jovetića!

Autor:

Sport

27.03.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crne Gore savladali su Gibraltar sa 4:1 u 2. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Stevan Jovetić

Crna Gora je tako posle trijumfa nad Letonijom u gostima stigla do nova tri boda i posle dva odigrana meča ima maksimalnih šest poena.

Đetići su igrali u šarenolikom sastavu, ali su i pored toga stigli do ubedljive pobede. Opsedali su gol Gibraltara od samog početka, a konačno su do prednosti stigli u 26. minutu. Đurđević je sjajno glavom šutirao, a lopta se od jedne stative odbila u drugu, a u mrežu ju je sproveo Bećiraj.

Šok u Podgorici dogodio se samo nekoliko minuta kasnije. Rezervista Vuljaj napravio je penal, a Stajč ga je rutinski pretvorio u gol.

Ipak, do kraja poluvremena Crna Gora stiže do nove prednosti i to u nadoknadi vremena. Kosović je maestralno centrirao, a Simić glavom savladao Oldvina i sjajno iskoristio asistenciju bivšeg veziste Partizana.

U drugom poluvremenu još dva gola domaćina. Bišvi fudbaler Partizana Tomašević pogodio je za 3:1, a najlepši trenutak utakmice dogodio se u 80. minutu kada je rezervista Jovetić pogodio slobodan udarac iskosa sa leve strane.

Uroš Đurđević tako ni na drugom meču u dresu Crne Gore nije stigao do debitantskog gola, a nekoliko puta se obrukao pred golom Gibraltara.

Fudbaleri Partizana Aleksandar Šćekić i Igor Vujačić meč su proveli na klupi, kako bi odmorni sačekali duel sa Norvežanima koji je na programu u utorak.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading