ON JE NOĆNA MORA PORTUGALACA: Silva sa velikim respektom govorio o Srbinu!

Autor:

Sport

26.03.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Portugala najviše strahuju od srpskog napadača Aleksandra Mitrovića pred okršaj na "Marakani" koji se igra od 20.45 ove subote.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Portugala

Očekuje se da napadač londonskog kluba u subotu protiv Portugala zaigra od prvog minuta, a svesni su toga i u taboru evropskog prvaka.

- Strah nemamo, ali poštovanje da. Reč je o snažnom, talentovanom igraču. Bićemo usredsređeni da što bolje pristupimo utakmici- izjavio je ofanzivni vezista gostujuće selekcije i Mančester sitija, Bernardo Silva, koji dobro poznaje Mitrovićeve kvalitete iz njegovih nastupa u Premijer ligi.

Portugal je favorit za prvo mesto u našoj grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, ali pred njima je verovatno najteže gostovanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Poznajemo odlično srpsku reprezentaiju i spremamo se za veliki izazov, neće biti lako, reč je fizički jakoj ekipi i očekujem dinamičnu utakmicu.

Konstatovao je Silva i da su on i saigrači kao aktuelni prvaci Evrope pod pritiskom da konstantno pobeđuju.

- Naravno da titule nameću velika očekivanja, što je potpuno logično. Ne samo mi, već i naši navijači, nadamo se mnogo čemu. Naša misija je da budemo na tom nivou i daćemo sve od sebe da nastavimo istim tempom- zaključio je Silva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading