STIŽU BISERI SA CRNOG KONTINENTA: Partizan dogovorio SARADNJU sa Južnoafrikancima!

Autor:

Sport

25.03.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz Humske nakon završetka važnog posla.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Ugovor o saradnji Partizana i BDP sports lo potpisali su Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih Lirik du Plesis, zvaničnik firme iz Kejptauna.

Po njemu, talenti iz Afrike moći će da rade u nadaleko čuvenoj omladinskoj školi crno-belih i tako se spremaju za seniorski fudbal.

Jedinstvena saradnja na našim prostorima će omogućiti najtalentovanijim igračima iz Južnoafričke Republike i Afrike u celosti da usavršavaju veštine u najboljoj omladinskoj školi Evrope. Na osnovi sporazuma, mreža klubova u Africi, koje zastupa ova grupacija, najboljim mladim igračima sa tog kontnenta će pružiti priliku da dožive uzbuđenje fudbala u velikom klubu, istovremeno uče od najboljih trenera u Evropi - saopštio je FK Partizan.

RepublikaFoto: fkpartizan
Direktor Partizana Miloš Vazura i Lirik du Plesis

Mnoge je ovaj dogovor podsetio na neuspele transfere crno-belih, poput Mpfele ili Šabalale, ali će od sada talenti iz Južne Afrike "peći zanat" u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading