STANOJEVIĆ IZVLAČI DŽOKERA ZA "VEČITI DERBI": Ogroman MILJENIK "Grobara" se VRAĆA u Humsku!

Autor:

Sport

25.03.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon zlata vrednog pogotka, postao je ikona nacije.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Ofanzivni vezista Partizana Sejduba Suma postao je istinski heroj nacije, pošto je postigao pobedonosni gol za Gvineju u pobedi nad Malijem (1:0) koja je ujedno označila i plasman te reprezentacije na Kup afričkih nacija.

Ljubimac "Grobara" je u igru ušao u sa klupe, a na 15-ak minuta pre kraja bio je precizan za veliko slavlje svojih sunarodnika. On se vraća u Beograd, što je i potvrdio u video poruci koju je objavio FK Partizan na društvenim mrežama.

Izuzetno sam srećan i ponosan što sam dao pobedonosni gol i odveo reprezentaciju na završni turnir. Sjajna je utakmica bila, svi smo zadovoljni, proslavili smo uspeh. Uradili smo to, kao ekipa, nacija, država - poručio je Suma, pa dodao:

- Vraćam se za Beograd. Vidimo se za dva dana. Čekaju nas naporne utakmice i biću spreman za njih. Jedva čekam da vas vidim, hvala svima na podršci. Ostajemo ujedinjeni - najavljuje Sejduba Suma.

Povratak Sume hrabri navijače Partizana pred nastupajuće izazove. Četa trenera Aleksandra Stanojevića se najpre sastaje sa Metalcem u Humskoj 3. aprila, dok je 164. "večiti derbi" zakazan za 7. april na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
teodor

25.03.2021 15:53

Sumu u startnu postavu,dosta zhb,Stanoje! On je najbolji igrac PFC,samo maliciozni to ne vide i oni koji imaju neke svoje predrasude! Kad bi on zaigrao samo dva meca od pocetka, verujte, on bi bio nepogresivi madjionicar na travnjaku. Ovako, kad ga uvedes u igru 20-30 min. naravno da bez ritma i napravi pogreske koje se onda gledaju medvedjim ocima! Dakle, Suma na teren, bre! Na teren majstora!!!