TROGODIŠNJI UGOVOR SA ZVEZDOM: Istorijski POTPIS na "Marakani"!

Autor:

Sport

25.03.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda misli na budućnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Marakana" - dom fudbalera Crvene zvezde na meču Lige Evrope

Talentovani napadač rođen 2004. godine - Marko Lazetić produžio je ugovor na još tri godine sa Crvenom zvezdom za koju je krajem novembra prošle godine debitovao.

Lazetić koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u regionu i o čijem potencijalu svedoči činjenica da je sa 16 godina zaigrao za seniorsku ekipu Crvene zvezde i time postao sedmi najmlađi debitant, produžetkom saradnje pokazao je da svoju budućnost vidi u našem najtrofejnijem klubu. Sa druge strane Crvena zvezda ovim potezom demonstrira da se uzda u fudbalere koji su stasali u našoj Omladinskoj školi.

- Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati  poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj Marakani i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba – rekao je Lazetić.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Zalog za budućnost - Marko Lazetić

On je tokom zime prekomandovan u Grafičar, gde se već ustalio kao "devetka".

- Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam se ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam – zaključio je Lazetić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading