Dedi "MAKROU" iz Novog Sada određeno zadržavanje: Osumnjičen za trgovinu ljudima, vrbovao 14 žena

Autor:

Hronika

25.03.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragu P. (79) iz Novog Sada, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana, iz razloga uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Foto: Ilustracija

On je osumnjičen za krivično delo trgovina ljudima, saznajemo u novosadskom Višem sudu. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, saopštilo je da je pokrenulo istragu protiv osumnjičenog D.P. iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, za koje krivično delo je zaprećena kazna zatvora od najmanje pet godina.

- Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se stavlja na teret da je zloupotrebom teških prilika vrbovao i eksploatisao radi prostitucije 14 ženskih osoba, u cilju pružanja seksualnih usluga klijentima u njegovim improvizovanim salonima, na četiri lokacije u Novom Sadu - stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, dodajući da je u cilju zaštite žrtva seksualne eksploatacije, javni tužilac oštećenim licima rešenjem odredio status posebno osetljivog svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading