OŠTEĆENI SMO ZA PENAL: Irac BESAN posle poraza od Srbije na "Marakani"!

Autor:

Sport

25.03.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" slavili na početku kvalifikacija, ali bura posle meča se ne stišava.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Srbija-Irska

Strelac gola za Irsku na "Marakani, u porazu od Srbije (3:2), Alen Braun smatra da su Ostrvljani oštećeni za penal, ali i da su prelako prokockali prednost koju su stekli na našem najvećem stadionu.

– Naravno da smo doživeli ogromno razočarenje, ali verovatno nas je naivnost koštala. Morali smo da sačuvamo prednost do kraja prvog poluvremena, da jesmo, bila bi to druga utakmica. Srbija nas je kaznila, bila je nemilosrdna. Ne tražim izgovore, ali ono je bio čist penal nad Konolijem – kazao je Braun.

Menjao bi pogodak i svoju dobru igru za bodove sa stadiona "Rajko Mitić", jasan je Irac.

– Moramo da prebolimo brzo poraz, jer nas nova važna utakmica očekuje za tri dana i sada moramo da pobedimo. Mislim da smo posle 1:0 olako predali posed lopte. Srbija je imala loptu u nogama, ali nije stvarala šanse. Međutim, čim je jednu stvorila iskoristila ju je jako dobro. Srbija je odigrala zaista dobro i nismo mogli ništa protiv njihovih napadača u tim situacijama kod golova – pohvalio je Braun na kraju intervjua Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Podsetimo, "orlovi" kvalifikacije za Svetsko prvenstvo nastavljaju u subotu, kada se sastaju sa evropskim prvakom Portugalom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading