NA SUĐENJU ĆE SE POJAVITI SVEDOK SA JAKIM DOKAZIMA: Lečić nakon video snimka počeo da GUBI PODRŠKU!

Autor:

Zabava

25.03.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branislav Lečić juče se obratio sugrađanima video snimkom u kom je najpre objašnjavao da javnost ne bi trebalo da ga osuđuje, a potom zamolio Danijelu Štajnfeld da kaže istinu i da dematuje tvrdnje da ju je on silovao.

RepublikaFoto: youtube.com/Radio 021, printscreen
Branislav Lečić sutra u tužilaštvu zbog optužbi za silovanje Danijele Štajnfeld

Lečićevo obraćanje gledali su mnogi i dok je do tada imao samo reči hvale na svom profilu na "Fejsbuku", nakon ovog video snimka, počeo je da gubi podršku.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Branio se obraćanjem javnosti... Lečić

Njegovi pratioci zamerili su mu što se "pere", jer kako smatraju, ako je nevin to će i dokazati i nema potrebe da ikome objašnjava putem video poruke.

A s druge strane postoje i oni koji tvrde da Lečića ne mogu spasiti nikakve poruke o tome da je njegova duša "silovana", niti bilo šta drugo jer, navodno, u ovom slučaju postoji svedok sa jakim dokazima.

- Mogu samo fanovi da ga spasu, neka pišu peticiju. Na sudu će se pojaviti svedok sa mnogo jakim dokazima - piše u jednom od komentara nepoznate ženske osobe. 

Foto: facebook.com/Branislav Lečić

Branislav Lečić sutra će se pojaviti u Višem javnom tužilaštvu kako bi dao izjavu o slučaju u kom ga je Danijela Štajnfeld prijavila za silovanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Srbija 1

25.03.2021 10:01

Крив је ! Не може га опрати нико ако се јави само 10% жена које је узнемиравао на исти начин. Сад користи ускључиво глуму за своју театралну одбрану јер цела Србија зна да је крив. Кога брани Атина Ферари, тај је већ осуђен.

Nada

25.03.2021 16:28

Otislo je predaleko,ljudi da li ste normalni. Silovanje je trebala odmah da prijavi,sve mi deluje namesteno i da kako kojoj padne na pamet moze da upre prstom i unisti neciji zivot,razmislite sta radite.

Ermina

25.03.2021 20:00

Da je on predator svi su znali, ali su cutali.

Verona

26.03.2021 08:45

Valjevac fLeka i Atina Ferari. Idealna veza , bez mozga.