PIKSI PRAVI NEKOLIKO IZNENAĐENJA: Ovako će igrati SRBIJA pod palicom novog selektora!

Autor:

Sport

22.03.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo još dva dana ostalo je do debija Dragana Stojkovića Piksija na klupi reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: fss.rs
Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Srbije okupiće se ovog ponedeljka u Staroj Pazovi, imaće malo vremena za pripreme za mečeve na startu kvalifikacija za Mundijal i meč sa Irskom (sreda, 20.45).

Sve navijače reprezentacije zanima kako će naš tim igrati pod palicom novog selektora, a Sportski žurnal prenosi da će Piksijeva Srbija igrati u formaciji 3-4-3, baš kao i na poslednjim utakmicama kada je selektor bio Ljubiša Tumbaković.

Stojković je najavio ofanzivnu Srbiju, koja će igrati na gol više. Srbiju očekuju tri utakmice protiv Irske, Portugala i Azerbejdžana, a "Žurnal" navodi da je već poznata okosnica za prvi duel, verovatno i najpresudniji u kvalifikacijama za Mundijal.

Na golu bi trebalo da bude Predrag Rajković, dok će zadnju liniju činiti Milenković, S. Mitrović i Spajić. Po bokovima biće Lazović i Kostić. Par centralnih veznih trebalo bi da čine Nemanja Maksimović i Nemanja Gudelj, dok su ofanzivnije uloge namenjenje Dušanu Tadiću i Sergeju Milinković-Saviću.

U samom špicu napada neće biti Aleksandar Mitrovića, koji nema najbolju sezonu u dresu Fulama, pa će njegovo mesto preuzeti razgoropađeni Dušan Vlahović.

"Žurnal" prenosi i da nije isključeno da Đuričić počne umesto Sergeja Milinković-Savića, odnosno Mladenović umesto Kostića. Šansi se nadaju mladi štoperi Pavlović i Veljković, a ultraofanzivna ideja bi bila sa Mitrovićem i Vlahovićem od starta, uz podršku Tadića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading