LEGENDARNI SRBIN POSLE POVRATKA NA MESTO USPEHA: Niko me nije zvao...

Autor:

Sport

21.03.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CSKA iz Moskve jači je za legendarnog reprezentativca Srbije, ali šta je dovelo do povratka na mesto uspeha, a ne u domovinu?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Krasić (drugi sa desna)

Miloš Krasić vratio se u svojoj 37. godini u CSKA, gde će na direktorsku funkciju.

Dok će on biti deo administrativnog dela kluba, na trenersku klupu stiže Ivica Olić, nekadašnja zvezda Bundeslige i "armejaca".

Zanimljivo je da je čoveka koji je 43 puta nosio dres Srbije potpuno iznenadio angažman u Rusiji.

- Bio sam u Moskvi prošle nedelje, gledao sam neke utakmice, posetio i klub. Niko mi nije predložio da se vratim u CSKA niti sam sa bilo kim razgovarao na tu temu. Pretpostavljam da su me ruski novinari videli u klubu i to povezali sa vestim o promenama u CSKA – počeo je Krasić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Krasić sa predstavnicima FSS

Vesti iz Rusije nagoveštavaju da bi trebalo da blisko sarađujete sa nekadašnjim saigračem Ivicom Olićem koji bi trebalo da sedne na trenersku klupu, ali kako se slažu Miloš i Ivica?

- Ako je neko karijerom zaslužio da dobije šansu kao trener to je Olić. Osvajao je trofeje sa Bajernom, igrao za reprezentaciju Hrvatske, legenda je CSKA. Veliki smo prijatelji iz vremena kad smo igrali zajedno. Čujemo se svakih četiri-pet dana. Ništa mi nije rekao o bilo kakvoj saradnji - iznenadio je nekada munjeviti krilni igrač potpunom spontanošću svog angažmana.

Ivica Olić u duelu sa Banetom reprezentativcima Srbije

Da li ste upoznati sa situacijom u CSKA i previranjima u klubu?

Znam šta se dešava. CSKA je i „moj“ klub, tamo sam proveo najlepše godine karijere. Klub je zapao u malu krizu i potrebno je osveženje. Vidim da se traže razna rešenja. Drago mi je ako je Olić deo tog rešenja. Očekujem da bude imenovan za trenera. Verovatno će biti još promena u klubu, pošto CSKA mora ponovo da uspostavi dominaciju u ruskom fudbalu - zaključio je Miloš Krasić u razgovoru sa "Sportskim žurnalom".

Nemojte se čuditi ako vidite u predstojećem periodu neke fudbalere iz Srbije i regiona ponovo u dresu koji su Krasić, Bambi Tošić i mnogi drugi nosili sa velikim uspehom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading