SRBIN SE VRAĆA DA GOSPODARI OSTRVOM: Legenda naše zemlje POSTAJE NAJPLAĆENIJI TRENER u Čempionšipu!

Autor:

Sport

21.03.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šefild junajted, na veliko negodovanje svojih navijača, otarasio se čoveka koji ih je digao do visina Premijer lige, Krisa Vajldera, ali bi sada Engleza mogao da zameni sjajni Srbin!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šefild je prikucan za dno Premijer lige, pa će nazad u Čempionšip, gde bi mogao da ga preuzme sjajni Srbin!

Gospodar Čempionšipa vraća se na tron!

Čovek koji je i Fulam i Votford uveo u Premijer ligu, legenda Partizana Slaviša Jokanović, sve je bliži preuzimanju kluba koji će neminovno, verovatno sa poslednjeg mesta, nazad u drugi rang engleskog fudbala.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Slaviša Jokanović na klupi Fulama

Ne samo da planiraju Vajldera da zamene Jokanom, već će nadarenog stručnjaka nagraditi najbogatijim ugovorom u celom takmičenju!

Hoće li ultra-popularni Jokan postati najplaćeniji trener u drugom rangu engleskog fudbala?

Kako prenosi britanski "San", njegov ugovor mogao bi da bude vredan basnoslovnih 2.300.000 miliona evra godišnje, ali nije Jokanović čovek koji olako bira svoje projekte, pa će "oštrice" morati svojski da se potrude kako bi ubedili Srbina da je ovo pravi projekat za njega.

Ukoliko ne uspeju, kao rezervu su spremili Stiva Kupera, trenutnog menadžera Svonsija, ali ako žele ekspresno nazad u elitu, Slaviša Jokanović pravi je čovek za taj posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading