(VIDEO) KAKVI LUDACI: Drama u Portugalu, treneri isključeni nakon pokušaja fizičkog obračuna!

Autor:

Sport

20.03.2021

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Porta i Portimonensea nije prošla onako kako su njeni akteri verovatno očekivali.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Incident na utakmici Portugalske lige

Možda je ekipa Porta napravila ogroman uspeh izacivanjem Juventusa iz Evrope, ali ih je u domovini umalo iznenadio podređeni rival, pa su ih na kraju dva autogola spasla od poraza (2:1).

Teško da će Porto moći da odbrani titulu jer Sporting i dalje beži velikih sedam bodova prednosti uz meč zaostatka, ali bar se drži određena distanca naspram trećeplasirane Brage i četvrtoplasirane Benfike, jer drugo mesto u portugalskom šampionatu donosi novi direktan plasman u Ligu šampiona. 

Ne samo što su fudbaleri Portimonensea dva puta tresli mrežu svog gola, već je meč obeležio incident iz 68. minuta kada su isključena dvojica trenera. Došlo je verbalnog, a umalo i fizičkog obračuna Serža Konseisaa na jednoj i Paula Serža na drugoj strani, portugalski mediji tvrde da je dosta teških reči palo među njima, a kako prvi snimci pokazuju ljudi iz oba stručna štaba morali su da stanu između kako bi sprečili ozbiljniji skandal.

Niko još ne zna tačan razlog ovakvog ponašanja dvojice stručnjaka, ali su lokalni mediji prilično oštro nastupili prema ponašanju Serža Konseisaa koji je i u igračkim danima bio poznat po svom temperamentu i kratkom fitilju, kao i aroganciji.

Kakvi manijaci!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading