Može li Paunović da pronađe lek? Reding ponovo bez pobede u Čempionšipu, NA RUBU PLEJOFA - KLACKALICA!

Autor:

Sport

20.03.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Paunović napravio je potpuno čudo u Redingu, spasavši klub koji je propadao sve niže i niže u Ostrvskom fudbalu, ali u 38. kolu njegov klub nije slavio, pa su na granici da ostanu bez mukotrpno zarađene pozicije u plejofu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paunovićev Reding već tri kola ne uspeva da dođe do pobede...

U engleskom Čempionšipu se ovog vikenda igra 38. kolo, a Paunovićev Reding ponovo nije pobedio, već treće kolo za redom.

Danas je Reding na svom terenu dočekao ekipu Kvins Park Rendžersa i uspeo samo da dođe do boda u remiju rezultatom 1:1.

Gosti su povelu u samom finišu prvog poluvremena golom Dajksa, a bod Redingu doneo je Meite, pogotkom u 57. minutu utakmice.

Bilo je dovoljno vremna i za preokret, ali Reding do njega nije uspeo da dođe. Veljko Paunović danas nije uvodio u igru mladog srpskog reprezentativca Dejana Teteka.

Posle ovakvog epiloga, Reding je na samoj ivici ''plej-of'' zone, nalazi se na šestom mestu sa 62 boda, tri više od Bornmuta na sedmoj poziciji, ali i uz utakmicu više.

U sledećem kolu Reding gostuje petoplasiranom Barnsliju koji je danas neočekivano poražen od pretposlednjeg Šefild Vendzdeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading