PARTIZAN ODIGRAO POKER U BAČKOJ PALANCI: Vojvoda Vujačić ponovo HEROJ crno-belih, Stanojevićeva četa nastavila TEROR Superligom Srbije!

Autor:

Sport

20.03.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pobeda Partizana u 28. runndi šampionata.

RepublikaFoto: Starsport
Defanzivac Partizana Igor Vujačić slavi gol protiv Bačke

Fudbaleri Partizana nastavili su niz pobeda u 28. kolu Superlige Srbije, pošto su u Bačkoj Palanci savladali domaćina, OFK Bačku, rezultatom 0:4 (0:1).

Prelomni momenat susreta na stadionu "Slavko Maletin Vava" viđen je u finišu prvog dela igre, kada je defanzivac crno-belih Igor Vujačić postigao četvrti gol u prolećnoj sezoni, čime je slomio odličan defanzivni blok vojvođanskog superligaša.

Crnogorski reprezentativac je ostao napred nakon jednog od kornera koji je izveo "parni valjak". Lopta je došla do Asana na desnom boku, a on je uputio centaršut u sredinu, gde se pred golom Alekse Milojevića najbolje snašao upravo Vujačić za 0:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na veliki odmor, a u periodu od 69. do 62. minuta viđen je munjevit napad gostiju koji su potvrdili tri boda. Najpre je indolentnost defanzive Bačke kaznio Japanac Takuma Asano, da bi potom pogodio i Marković, na odbijenu loptu posle udarca Bajebeka.

Do kraja utakmice, Partizan je propustio nekoliko ozbiljnih prilika da još više uveća razliku na semaforu, dok igrači Bačke jednostavno nisu uspevali da priprete četi Aleksandra Stanojevića kako bi završnicu učinili interesantnijom. Na samom kraju Jović je pogodio po četvrti put za Partizan, pa je postavio konačan rezultat.

Drugoplasirani tim na tabaeli Superlige Srbije je prišao na šest bodova zaostatka za braniocem titule Crvenom zvezdom, koja kasnije dočekuje Mladost na stadionu "Rajko Mitić".

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading