STANOJE SIJA OD SREĆE: Trener Partizana REŠIO JOŠ JEDAN PROBLEM, posle Zdjelara OSIGURAN I DEFANZIVNI BEDEM!

Autor:

Sport

19.03.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević potpuno je vratio Partizan na noge od kada je preuzeo uzde kluba, pa je posle novog ugovora za Sašu Zdjelara obezbedio još jedno veliko pojačanje za sledeću sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević rešio je još jedan problem u taboru crno-belih

Crno-beli su u četvrtak produžili ugovor sa Sašom Zdjelarom, a u petak je pao još jedan potpis!

Bojan Ostojić će ostati u crno-belom i tokom naredne sezone pošto je sa klubom dogovorio produženje saradnje do leta 2022. godine.

Ostojić će u trenutku isteka ugovora imati punih 38 godina, jasno je da se približava i kraju karijere, a ako ne dođe do nekog iznenađenja - ceo igrački staž će provesti u našoj zemlji, bez odlaska u inostranstvo.

Stameni štoper iz Užica je ponikao u tamošnjem Sevojnu, igrao za Slobodu, Radnički Kragujevac, BASK, Novi Pazar, Voždovac i Čukarički iz kog je došao u Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić (drugi s leva) sa saigračima

Bez obzira što je stigao kao veteran sa 32 godine, dosta je doprineo i pomogao osvajanju jednog pehara prvaka Srbije i četiri Kupa Srbije, od kojih je golom direktno doneo pehar iz sezone 18/19 protiv Crvene zvezde.

U dresu crno-belih odigrao je do sada 119 mečeva i dao četiri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading