ŽESTOKO U ŽREBU ZA NASTAVAK LŠ: Nije se dugo čekalo na reprizu finala, Porto ide na megdan engleskom gigantu, između Reala i Liverpula sprema se šou!

Autor:

Sport

19.03.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan fudbal čeka nas u nastavku Lige šampiona!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šampione u sledećoj fazi čeka repriza prošlogodišnjeg finala sa PSŽ-om!

Znamo kompletan raspored do kraja Lige šampiona.

U Nionu tačno u podne Đorđo Marketi i bivši fudbaler Hamit Altintop izvukli su parove četvrtfinala u najjačem klupskom takmičenju Evrope, a zatim spojili preostale timove i u potencijalne polufinalne parove! Verujte, biće ovo fantastična sezona Lige šampiona.

Derbi ove faze takmičenja biće dvomeč Bajern Minhena i Pari Sen Žermena! Ali, jaki su i ostali parovi.

Kuglice su prvo spojile Mančester siti i Borusiju Dortmund, što je dovoljno dobar par za ovu fazu takmičenja. Mnogo trčanja, mnogo tempa, golovi na sve strane, to je ono što očekuje svaki fudbalski navijač. Zatim, Porto je saznao da će igrati protiv Čelsija, prenosi "Mondo".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Dortmunda idu na možda i najtežeg rivala, zahuktali Mančester siti

Jedni su izbacili Juventus, drugi trenutnog lidera prvenstva u Španiji, Atletiko Madrid. Pa kako da to, onda, ne bude spektakl?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tuhelov Čelsi, neporažen na 13 mečeva, na megdan će Portu

Šta tek reći za poslednja dva para... Bajern i PSŽ u jednom, a Real Madrid i Liverpul u drugom četvrtfinalu! Mečevi koje jedva čekamo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading