PIKSI UVEO ŠOK ZABRANU IGRAČIMA: Selektor povukao RADIKALAN potez čim je PREUZEO reprezentaciju Srbije!

Autor:

Sport

19.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković je čuo da naši igrači na poluvremenu više na telefonima i ne pričaju jedni s drugima i želi to da iskoreni, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: fss.rs
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje još jednu veliku avanturu, kada će novi selektor Dragan Stojković Piksi okupiti igrače za predstojeće tri utakmice na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Ipak, s dolaskom legende našeg fudbala na klupu "orlova" dogodile su se i promene i van terena, pa su tako izabrani fudbaleri dobili pravila, odnosno kodeks ponašanja dok su deo reprezentacije, saznaje Srpski telegraf. Prema informacijama našeg lista, prva od mnogih stavki koje je uveo nekadašnji trener Nagoje i Gvangžu RF je i zabrana korišćenja mobilnih telefona u svlačionici.

PAD KONCENTRACIJE

Takođe, redakciji Srpskog telegrafa se požalio i jedan od pozvanih reprezentativaca, a većina momaka koji su se našli na spisku novog selektora negoduju međusobno zbog novih pravila.

- Zabranio je telefone jer je čuo da mnogi pre, na poluvremenu i posle utakmice u svojim klubovima više gledaju u telefon i ne pričaju međusobno. Posledica svega toga je pad koncentracije i volje za dobrom igrom na terenu i isto je da li pobedili ili izgubili - kaže izvor našeg lista.

Da su saznanja Srpskog telegrafa pouzdana, govori i nedavna izjava Dragana Stojkovića, koji je rekao da želi da promeni generaciju Instagrama i Tvitera i da stvari vrati na pravi kolosek.

IVIĆU PRESELO

- Dres reprezentacije je najveća čast, bar sam se ja tako osećao. Ne znam, možda je kod ovih novih generacija drugačije, s ovim telefonima, njihovom Instagramima, Tviterima, ali ako je tako, na meni je to da promenim, da ih vratim na kolosek - istakao je Piksi.

Ipak, ne može se svaki srpski trener pohvaliti da mu je plan oko zabrane korišćenja mobilnih telefona uspeo, a to je, nažalost, na svojoj koži osetio Vladimir Ivić, koji je dobio otkaz u Votfordu zbog spornog pravila.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski stručnjak Vladimir Ivić

- Zabranio nam je korišćenje mobilnih telefona u samom trening-centru. Nešto tako nam se dogodilo prvi put. Bilo je čudno, kada stigneš u trening-centar, moraš da ostaviš telefon u kolima i možeš da ga uzmeš tek posle treninga, kada kreneš kući. Nismo navikli na takav tretman, sve nas je iznenadilo - rekao je Troj Dini, legenda i kapiten člana Čempionšipa, koji je i predvodio pobunu igrača protiv Ivića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djura

19.03.2021 11:47

Svi sportski klubovi treba da uvedu isto pravilo. Na poslu se samo radi.