(FOTO) KAKVA BAHATOST: Mamić, šoping u Dubaiju i Luj Viton cipele za sudiju!

Autor:

Sport

18.03.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši čelni čovek FK Dinamo Zagreb Mamić je optužbama na račun predsednika Vrhovnog suda Rure Seše i sudija Županijskog suda u Osijeku podigao prašinu u hrvatskoj javnosti, a sada je otišao korak dalje pošto je objavio fotografiju cipela koje je kako kaže, kupio jednom od njih.

Zdravko Mamić

Vrhovni sud je u ponedeljak potvrdio presudu Suda u Osijeku u kojoj su Zdravko Mamić i njegov brat Zoran osuđeni na 6.5, odnosno 4.8 godina zatvora.

Zdravko Mamić, koji se inače već vrlo dugo nalazi u BiH, gde se sklonio od hrvatskog pravosuđa, posle izrečene pravosnažne presude sazvao je u ponedeljak konferenciju za novinare u Mostaru, na kojoj je optužio sudije za korupciju, rekavši da im je lično donosio novac i da o tome postoje dokazi koje je poslao Tužilaštvu u UBPOK-u.

On je objavio na svom Fejsbuk profilu fotografiju cipela koje je poklonio sudiji osiječkog suda, Zvonku Vekiću.

- Sudije koje spominjem su teško žive, osim što neki ceo mesec štede celu platu i pozajmice za auto od 180.000 kuna vraćaju brzo i u celosti, reket i plata im nisu dovoljni za kupovinu cipela. Zbog toga sam u šopingu u Dubaiju, u koji sam vodio Vekića, njegovu prijateljicu Natašu i njenu ćerku Enu, sudiji kupio upravo ovakve Luis Viton cipele koje se nalaze na fotografiji. Zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno- napisao je Mamić.

Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 000 kuna vraćaju... Posted by Zdravko Mamić on Четвртак, 18. март 2021.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading