MAMIĆ POTPUNO POBESNEO: Dinamu sam doneo MILIJARDU evra, a država me PROGONI!

Autor:

Sport

16.03.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Mamić oglasio se povodom novih dešavanja u Dinamu iz Zagreba.

RepublikaFoto: Starsport
Zdravko Mamić

Vrhovni sud u Zagrebu potvrdio je kaznu Zdravku i Zoranu Mamiću, zbog izvlačenja novca iz tamošnjeg fudbalskog kluba, Dinama.

Navodi se da su braća Mamić, uz poreskog inspektora Milana Pernara i aktuelnog direktora HNS Damira Vrbanovića, oštetili taj klub za 116 miliona kuna, a državu za 12,2 miliona kuna.

- Dinamo je meni iznad života. Ja molim vođstvo Dinama, prvo da mi daju ljubav i da pozovu revizore u klub i naprave istragu. To bi bilo najveće hvala braći Mamić. Bitno je da se zna kad smo otišli iz kluba i kakav smo klub ostavili. Ovo je obmana da smo mi lopovi, kriminalci... Napravite zapisnik kakvo je stanje blagajne. Dinamo nije dužan nijedne lipe nikome - rekao je Mamić.

- Dinamo danas vredi 300 miliona evra. U Dinamu 460 ljudi prima platu. Čistačice imaju 2800 maraka neto platu. Dinamo uplaćuje za jednu godinu više poreza nego celokupni hrvatski sport zajedno u pet godina.

- Kako smo Zoran i ja bili na čelu piramide, ta piramida je u mandatu Barišića dovukla milijardu evra iz Evrope. Ja sam nakrcao Dinamo i hrvatski proračun. Poznato je da je Dinamo od 22 igrača koji su bili drugi na svetu u Rusiji, dao 14. Miliijardu evra smo moja uprava i ja doneli u Dinamo u drugom mandatu. A što je napravila moja država meni, mom bratu i Dinamu, da smo evo prognani, osuđeni i tako dalje. I da su ugrožena radna mesta i opstanak Dinama. Dinamo možda neće postojati za tri meseca - kaže Mamić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading