UDARNA VEST: Već je POTPISAO! Poznato gde će Vlahović igrati sledeće sezone!

Autor:

Sport

18.03.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Vlahović i otklonio svaku sumnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Fiorentine Dušan Vlahović

Centarfor Fiorentine Dušan Vlahović izjavio je za "Gazetu" da planira da ostane na "Artemio Frankiju" i naredne sezone jer ga navijači vole, a potpisao je i važeći ugovor do leta 2023. godine.

Imam ugovor sa Fjorentinom do 2023. godine. Osećam se odlično u Firenci, navijači me vole. Stigao sam kao dečak i tu sam postao čovek. Biće vremena da pričamo o ugovoru i transferu. Sada sam fokusiran na preostalih 11 finala koji nas očekuju. Moramo da osvajamo bodove – poručio je Vlahović.

Srbin je otkrio da mu je u Firenci mnogo pomogao iskusni Francuz Frenk Riberi. 

Posle zatvaranja zbog pandemije Riberi je došao u sportski centar barem dva sata pre nego što je bila zakazana prozivka. Ako može on, sa skoro 38 godina, koji je osvojio sve što se u fudbalu može da zamisli, onda ja ne smem nikada da spavam. To je luksuz koji ne želim sebi da dozvolim. Riberi mi je dao dosta praktičnih saveta, koje sam koristio na terenu – rekao je Vlahović, a onda otkrio i jedan od saveta Francuza:

Kazao mi je da se nikada ne predajem ni kada sam na zemlji. Tako se postaje šampion, na terenu i u životu.

Podsetimo, Dušan Vlahović (21) je ove sezone na 26 utakmica postigao 12 pogodaka, a italijanski mediji su ga povezivali sa prelaskom u Milan i Romu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading