(VIDEO) MITROVIĆ SUROVO ISKREN O NAJTEŽEM TRENUTKU U KARIJERI: Spremate se da budete junak, a onda...

Autor:

Sport

18.03.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je u baražu protiv Škotske ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, a tragičar je bio Aleksandar Mitrović koji je promašio penal u poslednjoj seriji.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Nekoliko meseci kasnije posle kobnog duela Mitrovića otkvira kako se osećao posle tog, sada već čuvenog, promašaja.

- Tri noći nisam oka sklopio. To je bio najteži trenutak u mojoj karijeri... Ostao je gorak ukus u ustima, ali ako je neko morao da promaši i bude tragičar, neka se to dogodilo baš meni. Potrudiću se da prvi sledeći penal realizujem - rekao je Mitrogol u intervjuu za Sputnjik.

Srbija tako ni posle 20 godina nije uspela da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo, ali novi ciklus kvalifikacija, ovog puta za Svetsko prvenstvo, samo što nije počeo. 

Mislim da mi je ova sezona najgora u karijeri. Ima još do kraja, možda se stvari preokrenu. Žao mi je što je Ljubiša Tumbaković smenjen, ali to je selektorski posao. Imao sam dobru komunikaciju sa njim, znamo se još iz Partizana, i dalje smo u kontaktu. To je život, to je fudbal, šta da se radi... Idemo dalje sa novim selektorom. Što se mene tiče, toliko golova, prelepih trenutaka i svega, a pao sam kada je bilo najpotrebnije. Spremate se da budete junak, da date gol kada je najvažnije, a dogodi se suprotno. Bog nekada ima druge planove za vas, a novi period će me ojačati. Otresao sam prašinu, vreme je da se krene dalje. Ponavljam, ostaće taj gorak ukus i to iskustvo za ceo život - iskren je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading