EKSPLOZIJA - TRANSFER LETA: Kristijano Ronaldo se VRAĆA u Real Madrid?!

Autor:

Sport

15.03.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski stručnjak Zinedin Zidan oglasio se o dovođenju Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo u dresu Real Madrida

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo mogao bi na leto da se vrati u Real Madrid, potvrdio je trener "galaktikosa" Zinedin Zidan.

- Da li su tačne spekulacije oko Ronaldovog povratka u Real? Da, moglo bi da bude... Svi znamo da je Kristijano igrač Juventus, to poštujemo, ali... Sada nam preostaje da vidmo šta će se desiti u budućnosti - izjavio je Zizu.

Podsetimo, Portugalac je upravo iz prestonice Španije otišao put Torina, uz obeštećenje od 100 miliona evra, a sada bi "galaktikosi" mogli da ga vrate u svoje redove za "tričavih" 29 miliona evropskih novčanica.

CR7 je sa kraljevskim klubom osvojio četiri trofeja u Ligi šampiona, a opšta ocena je da nije napravio ništa specijalno u Juventusu, osim titula šampiona Italije. Očigledno je pred povratkom na "Santijago Bernabeu", mesto najvećeg uspeha u bogatoj karijeri...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading