ZNAMO SVI KO TO MOŽE: Potres na Topčiderskom brdu - Šćekić nikad DIREKTNIJE pecnuo Zvezdu!

Autor:

Sport

14.03.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Aleksandar Šćekić nakon sjajnog niza crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Vezista Partizana Aleksandar Šćekić na "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde

Defanzivni vezista Partizana Aleksandar Šćekić rekao je za "Žurnal" da je prezadovoljan serijom pobeda u kojoj se crno-beli nalaze, ali je poručio da njoj mora doći kraj, ukoliko se ne radi o Crvenoj zvezdi.

- Nijedna utakmica nije laka, pogotovo posle toliko pobeda u nizu. Svakog rivala respektujemo, ali isto tako smo svesni svog kvaliteta i grba Partizana - rekao je Šćekić koji je pecnuo večitog rivala Crvenu zvezdu govoreći o trajanju pobedničkog niza:

- I mi smo ljudi od krvi i mesa. Daćemo sve od sebe da serija traje što je duže moguće, a znamo svi ko to samo može u Srbiji... 

Šćekić se dotakao i odluke centarfora Uroša Đurđevića da zaigra za Crnu Goru.

RepublikaFoto: Starsport
"Novopečeni Crnogorac" - Đurđević čeka debi u dresu "đetića"

- Veliko pojačanje za nas je odluka Uroša Đurđevića da zaigra za Crnu Goru. Nema dileme da će kalibar igrača, kakav je Uroš mnogo značiti našoj selekciji. Za nedelju dana igraćemo tri utakmice. Imamo pravo da se nadamo da možemo na završnu smotru ukoliko dobro startujemo, a to bi bile tri pobede. Holandija, Turska i Norveška su ozbiljni rivali i sigurno da nam neće biti nimalo lako - zaključio je momak koji je pravo otkrovenje ove sezone u Partizanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gojko

15.03.2021 09:39

Terzicu dug se mora platiti onaj ko je doveo Van La Paru neka plati iz svog dzepa,doveli ste mnogo otpada u Zvezdu za skupe pare milioni evra baceni uvetar.