UEFA REŠILA DA SE UMEŠA: Laković ZAVODI RED u fudbalskom savezu!

Autor:

Sport

14.03.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Laković na novom zadatku.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Laković i Slaviša Kokeza

Fudbalski savez Severne Makedonije bira novo rukovodstvo, a UEFA je odlučila da ceo proces nadgleda srpski funkcioner Zoran Laković.

Naime, izborna skupština zakazana je za nedelju u Skoplju, a Laković je ispred "evropske kuće fudbala" sprečio promenu Statuta i delegata pre nego što se sprovedu izbori.

Mogu da vas obavestim da smo iz UEFA odličili da nije adekvatno vršiti promene Statuta i delegata pre Izborne skupštine. Neće biti zloupotreba. To je naša odluka i predočili smo je FFM da sme biti promena - rekao je Laković, a prenosi "Ekipa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odveo komšije na EURO - iskusni napadač Goran Pandev

On je podvukao da se statutarne promene nikako ne mogu sprovesti pre izbora.

Stručnjaci iz FIFA i UEFA su uključeni u ovo pitanje. Zato je važno da pod ovim okolnostima izaberete rukovodstvo za sledeće četiri godine - zaključio je Laković, uz konstataciju da je savez u Severnoj Makedoniji najbolja sportska organizacija zbog konstantnih ulaganja.

Podsećanja radi, Severnu Makedoniju očekuju pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo, gde će učestvovati prvi put od sticanja nezavisnosti, a nastupiće u grupi C sa Holandijom, Ukrajinom i Austrijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading