NIŠTA OD BOMBE ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezdi PROPAO transfer u 5 do 12!

Autor:

Sport

14.03.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda dobila "pojačanje" uoči nastavka sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov sa saigračima iz Crvene zvezde na meču 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana

Prelazni rok u Južnoj Koreji završava se u ponedeljak, a tamošnji prvak Đeonbuk želeo je da dovede napadača Crvene zvezde Milana Pavkova.

Prema saznanjima "Maxbetsporta", Korejci su se raspitivali za gorostasnog centarfora, ali se sa klubom iz Ljutice Bogdana nisu dogovorili oko visine obeštećenja, pa će Pavkov ostati na "Marakani" bar do leta. Očekuje se da Đeonbuk ponovo pokuša u julu, a u Srbinu su videli veliko pojačanje za izazove koji ih očekuju, kako u prvenstvu, tako i u azijskoj Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Ponovo ništa od Azije - Pavkov ostaje na stadionu "Rajko Mitić"

Podsetimo, put Južne Koreje nedavno se otisnuo doskorašnji špic TSC-a Vladimir Silađi, koji je na debiju za Gangvon postigao pogodak.

Pavkov (27) je u tekućoj sezoni u šest navrata tresao mrežu rivala, a gol protiv Milana u Beogradu, u remiju od 2:2, proglašen je za najlepši u februaru mesecu od strane navijača i članova kluba FK Crvena zvezda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading