DOLAZAK U ZVEZDU JE BILA GREŠKA: Ivanić rešio da PROGOVORI o Vladanu Milojeviću!

Autor:

Sport

13.03.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski fudbaler igra "fudbal života" pod dirigentskom palicom trenera Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević i Mirko Ivanić

Ofanzivni vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić poručio je za "Mocartsport" da je odabrao loš tajming kada je dolazio u Crvenu zvezdu pre dve godine, što smatra greškom.

Naime, crnogorski as koji igra kao preporođen od dolaska trenera Dejana Stankovića ocenio je da mu nije odgovarao "defanzivniji sistem igre" koji je forsirao miljenik "Delija" Vladan Milojević, kao ni činjenica da je Marko Marin imao neprikosnoveno mesto na njegovoj poziciji na terenu (iako ga je u potpunosti zaslužio).

Doveden sam za ozbiljnu cifru, u Zvezdi nema mnogo vremena za adaptaciju. Mnogo je igrača otišlo i došlo iz kluba od kada sam ja ovde. U suštini, imao sam dovoljno samopouzdanja na početku, jer sam igrao u BATE Borisovu i Vojvodini vrlo dobro. Jednostavno, nisam se uklopio u sistem bivšeg trenera. I posle toga sam izgubio veru. To je negde i normalno i prirodno. Negde se uklopiš, negde ne. Ja se nisam pronašao u tom defanzivnijem sistemu, sa nekim zadacima koji mi nisu odgovarali - kazao je Ivanić, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Deki ga preporodio - Mirko Ivanić

 Ja nisam bio katastrofalan tokom cele sezone, bilo je tu i dobrih momenata. Moj dolazak u Zvezdu je bio pogrešan. Ili bolje da se izrazim, trenutak za transfer je bio pogrešan. Crvenoj zvezdi te zime nije bio potreban igrač kao što sam ja. Imali su Marina, fantastičan igrač koji je bio na sličnoj poziciji. Različiti smo nas dvojica, ali defitivno sam stava da me Zvezda nije dovela u pravom trenutku. I ja sam možda izabrao loš tajming. Pošteno, Marin je zasluživao da igra, jer je kapiten, veliko ime... A sa druge strane, bio sam skupo plaćen i onda sam išao na neke druge pozicije koje mi nisu odgovarale - zaključio je bivši kapiten Vojvodine.

Opšta ocena je da je Ivanić (27) najbolji igrač Crvene zvezde u tekućoj sezoni u kojoj je odigrao čak 33 utakmice u svim takmičenjima, uz 14 postignutih golova i devet asistencija. Od velikog promašaja do junaka navijača, ukratko to je put koji je prošao u Ljutice Bogdana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading