POČINJU PRIPREME ZA VEČITI DERBI VEKA: Nepobedivi hoće da produže nizove, ali će Zvezdi biti ZNATNO TEŽE nego Partizanu!

Autor:

Sport

12.03.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se 27. kolo Superlige Srbije, a nedugo zatim i još jedan večiti derbi, ali mogu li crveno i crno-beli da produže nizove bez poraza?

RepublikaFoto: Starsport
Hoće li Zvezda nastaviti da tutnji ka istorijskoj 4. tituli za redom protiv "zmajeva"?

Utakmicama 27. kola od subote do ponedeljka nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Voždovcu, dok će Partizan dočekati Zlatibor.

Prvi meč 27. kola igra se sutra od 16.00 kada će Čukarički dočekati niški Radnički.

Ekipa s Banovog brda u ovaj meč ulazi posle poraza od Crvene zvezde i kao četvrti tim lige sa 51 bodom. Na drugoj strani, Radnički je u prošlom kolu slavio protiv TSC, posle dva vezana poraza, i deveti je na tabeli sa 37 bodova.

RepublikaFoto: Starsport
FK Čukarički

Ovo je ujedno i jedini meč koji će se igrati u subotu, dok su u nedelju na programu četiri utakmice. Sve se igraju od 13.00, a sastaju se Inđija - Novi Pazar, Javor - Rad, Mladost - Metalac i Napredak - Bačka.

Fudbaleri Radnika će u ponedeljak od 14.00 dočekati Vojvodinu. Radnik je vezao tri pobede i šesti je na tabeli sa 41 bodom, dok je novosadski klub treći sa 53 osvojena boda.

U istom terminu igraće se još dve utakmice - sedmoplasirani Proleter dočekuje petoplasirani Spartak, dok će TSC ugostiti pretposlednju Mačvu.

Fudbaleri Voždovca će u ponedeljak od 16.05 dočekati lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaler Zvezde i Voždovca sastaće se u ponedeljak

Voždovac je u dosadašnjih 26 kola upisao 33 boda i nalazi se na 11. mestu na tabeli. Na drugoj strani, Zvezda je posle pobede nad Mačvom stigla do 74. boda, odnosno sada ima devet više u odnosu na Partizan, i pokušaće da održi tu razliku i posle meča u ponedeljak.

Poslednji meč 27. kola igra se u ponedeljak od 18.10 kada će Partizan u Humskoj ugostiti ekipu Zlatibora sa željom da nastavi seriju pobeda i poteru za crveno-belima, prenosi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli će na Zlatibor u poslednjem meču 27. kola Superlige

Crno-beli su na drugom mestu na tabeli sa 65 bodova, dok je Zlatibor na 18. poziciji sa 21 bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading