KAKAV VELEOBRT: Kristijano Ronaldo napušta Juventus "za siću", VRAĆA SE NA MESTO USPEHA!

Autor:

Sport

12.03.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo po svim će prilikama napustiti Juventus ovog leta, ali kada budete saznali ko je favorit za njegov potpis, ništa vam neće biti jasno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijanovo vreme u Torinu po svim prilikama bliži se kraju...

Mnogi su verovali da se to nikada neće dogoditi, ali je Kristijano Ronaldo na pragu povratka u Real Madrid!

Silne je trenere promenio portugalski superstar u karijeri, ali ga čak ni besmrtni Ser Aleks Ferguson nije razumeo kao što ga razume Zinedin Zidan, a svi znamo šta su sve postigli zajedno.

Tri Lige šampiona za redom uspeh su koji neće u skorije vreme biti ponovljen, ali ako se CR vrati u kraljevski klub, zašto ne bi to ponovili?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Zinedin Zidan zajedno su osvojili tri LŠ za redom

Da, znatno je stariji Realov tim, opali su i Modrić, i Marselo, i Ramos, pa i sam Ronaldo, ali zato drugi stasavaju u prave igračine, pa bi povratak sada već prekaljenog veterana i jednog od najboljih ikada bio pun pogodak i za klub, a i za njega lično.

Ispadanje iz Lige šampiona od daleko slabijeg Porta bio je samo poslednji u nizu povoda za navijače u Italiji da okrenu Ronaldu leđa, pa ga, štaviše, po tamošnjim medijima razapinju i pred njegove noge stavljaju taj neuspeh.

Nije Ronaldo kriv, kriv je bled i neubedljiv Juventus pod palicom neiskusnog Andree Pirla, ali je svakako ova žestoka negativna reakcija medija i javnosti bila samo poslednja kap za Portugalca, pa je njegov agent Žorž Mendeš brže-bolje počeo da traži rešenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Opleli su na "čizmi" po Ronaldu posle ispadanja od Porta, ali nije samo on kriv

Pronašao ga je, pa je Realu ponudio povratak u Španiju, i to za "tričavih" 29.000.000 evra!

Poznati novinar Đosep Pedrerol prvi je preneo ovu vest, gde je istakao da su prvi razgovori bili neformalni, ali da bi uskoro mogli da uslede i zvanični pregovori.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukoliko pregovori između Mendeša i Pereza prođu kako treba, Pirlo će ostati bez glavne zvezde

Za Juventus je ovo više pitanje moranja nego želje, voleli bi oni da ostane Ronaldo do kraja karijere, ali kada se uzme u obzir ogroman trošak koji pravi Portugalac, razlaz deluje neminovno.

Kako nezvanične brojke ističu, Kristijano je "staru damu" do sada koštao preko 300.000.000 evra, kako za transfer, tako za ugovor, pa više ne mogu da ga priušte, još manje od kada su počeli problemi sa koronavirusom. 

Ukoliko ga Real stvarno vrati za svega 29 miliona, to bi značilo da su napravili profit od neverovatnih 88 miliona evra profita!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukoliko vrate Ronalda za 29 miliona, Madriđani će profitirati čak 88 miliona evra!

Hoće li Florentino Perez ponovo pokazati da je fudbalski mag i oformiti još jednu generaciju "Galaktikosa"?

Prerano je reći, ali ako se Ronaldo vrati, beli deo Madrida će odjednom postati mnogo privlačnije mesto za igranje fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading