PARTIZAN POTPISUJE ZLATNOG ORLIĆA: Grobari su ovo dugo čekali!

Autor:

Sport

11.03.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je završio ogroman posao.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Povremeni srpski reprezentativac Saša Zdjelar će naredne nedelje produžiti saradnju sa Partizanom.

 

 

Crno-beli su dugo pregovarali sa sjajnim vezistom i na kraju je došlo do dogovora. O Zdjelarovom odlasku govorilo se tokom zimskog prelaznog roka, ali ni za njega ni za klub nije stigla zadovoljavajuća ponuda.

Zdjelaru je trenutni ugovor isticao na kraju sezone, pa su crno-beli morali da reaguju kako ne bi ostali bez ikakvog obeštećenja.

RepublikaFoto: Starsport

Na kraju svega, ugovor će biti potpisan na zadovoljstvo obe strane. Zdjelaru će biti povećana primanja, dok će Partizan moći da zaradi lepu sumu njegovim potencijalnim transferom.

Zlatni orlić iz Litvanije je u Humskoj od 2018. godine kada je došao na pozajmicu iz Olimpijakosa, a kasnije je Partizan otkupio njegov ugovor od Pirejaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sloba grobar do prve krivine

11.03.2021 19:24

Na kome da zaradi kad niko nije ni pitao za njega, da li ste vi stručnjaci primetili koliko Partizan igra brže i bolje bez njega,,,,

kosava sa dunava

13.03.2021 18:49

@Sloba grobar do prve krivine - Zdjelar jednostavno nije igrac za Partizan.Sem fizickih predispozicija nema ama bas nista drugo pogotovo kreativnost.

Ja

13.03.2021 23:34

@kosava sa dunava - Ti si za lečenje momče