Može li Stankovićeva Zvezda kao Arsenal 2004? Crveno-beli NA PRAGU NE JEDNOG, VEĆ DVA ISTORIJSKA PODVIGA!

Autor:

Sport

10.03.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde igraju jednu od najboljih sezona u istoriji kluba, a ako tako nastave, mogli bi da ispišu novu, zaista impresivnu, stranicu u bogatoj istoriji kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Mogu li Pavkov i kolege do prve titule bez poraza u istoriji kluba?

Stankovićevi momci munjevitom brzinom tutnje ka čak dva veoma važna rekorda.

Naime, crveno-beli do sada su neporaženi u sezoni 2020-2021, a ukoliko se to do kraja sezone ne promeni, Zvezda će proslaviti prvu titulu u istoriji osvojenu bez ijednog jedinog poraza!

RepublikaFoto: Starsport
Dejana Stankovića ogroman podvig stavio bi u ravan sa velikanima poput Arsena Vengera

Nekada smo se divili Vengerovim "Nepobedivima" iz 2004, kada je Arsenal osvojio Premijer ligu bez ijednog neuspeha, a uskoro bi i u domovini navijači Zvezde mogli da proslave sjajan podvig.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ako su mogli Vengerovi "Nepobedivi", zašto ne bi i Stankovićevi lavovi?

Neprikosnoveni su crveno-beli na vrhu tabele Superlige, imaju 23 pobede i samo dva remija do sada, a još kada se uzme u obzir i aktuelna forma, teško da će se to promeniti.

Sa druge strane Topčiderskog brda nadaju se da će na predstojećem derbiju oni biti ti da osujete Zvezdu u jurišu na ovaj rekord, ali je trka za titulom veoma blizu zaključka, pa će na Marakani moći da se diče četvrtom titulom za redom, takođe prvi put u istoriji.

Ukoliko se ne desi čudo, Stankovićevi puleni urezaće svoja imena i postati večni kao jedna od najsvetlijih generacija vladajućeg šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading