POVRATAK IZAZVAO BURU U SRPSKOM FUDBALU: Dušan Tadić oblači CRVENO-BELI dres?

Autor:

Sport

05.03.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor govorio o povratku Tadića na mesto uspeha.

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Milan Kosanović, sportski direktor Vojvodine, izjavio je da bi najviše voleo da od bivših igrača novosadske stare dame na "Karađorđe" vrati Dušana Tadića, kapitena Ajaksa.

On je o reprezentativcu Srbije govorio u sklopu povratka Slobodana Medojevića u Novi Sad.

Sportski direktor Vojvodine, Milan Kosanović, najavio je u petak da će novosadski klub da radi na tome da vrati svoje bivše igrače iz inostranstva. Neka pojačanja se očekuju već na leto.

– To je sigurno jedna stavka plana. Da se bivšim igračima Vojvodine “otvore vrata” i konkretno ću reći imenima s kojima je vođen razgovor. Jedan od njih je Slobodan Medojević, koji ima ugovor do 2022. godine – kazao je Kosanović.

Medojević je član kiparskog AEL-a, prethodno je igrao za Darmštat, Ajntraht i Volfsburg, a za Vošu je nastupao od 2007. do 2011. godine.

– Obavljen je razgovor. Prva ideja je bila da se vrate bivši igrači Vojvodine koji mogu da budu vođe, oslonac tima. Kad se setimo, jedan Nino Pekarić je “napravio” Srđana Babića igrajući sa njim u zadnjoj liniji. Moja želja sa te strane je Medojević. Sad kad bi me neko pitao da jednog izaberem, ja bih rekao da je to tip igrača. Izvinjavam se… Doveo bih i Dušana Tadića – ispravio se Kosanović, nasmejao, pa nastavio:

RepublikaFoto: Starsport
Nekadašnji as "orlova" Medojević

Ima ih dosta, oni su vezani ugovorima i imaju velike plate u tim klubovima, za naše uslove. Mislim da vrata Vojvodine treba da budu otvorena takvim igračima, da budu nosioci i da ovde završavaju karijere. Da oni budu ti koji će pomoći novim generacijama, kao igrači koji imaju iskustva u pravljenju vrhunskih rezultata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading