OVO ĆE ODUŠEVITI NOVOG SELEKTORA SRBIJE: Dušan Tadić "voli kada se zakuva"!

Autor:

Sport

02.03.2021

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borbenost je, po proceni mnogih stručnjaka, stvar koja često izostaje kada nastupa reprezentacija Srbije, pa bi reči koje je izustio Dušan Tadić mogle da obraduju novog selektora Dragana Stojkovića.

Dušan Tadić ne preza od borbenosti, pa "voli kada se zakuva"!

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić imao je vikend za nezaborav u Holandiji. Uspeo je golom sa penala u 92. minutu da "ukrade šou" u derbiju protiv PSV (1:1), posle kog se našao u klinču sa protivnikom i navijačima velikog rivala.

Kako na terenu, tako i u Ajdhovenu posle meča, na putu od svlačionice do klupskog autobusa Tadić je bio u pravom malom ratu sa igračem domaćih Denzelom Damfrisom, sa kojim je razmenio par psovki, ali i sa navijačima PSV-a. Jedan od njih ga je čak pogodio kovanicom u glavu.

- Bila je to izuzetno važna utakmica, jer smo gostovali timu koji takođe ima šampionske pretenzije. Događaje na terenu je deo javnosti video kao nešto što je skandalozno, ali ja uvek kažem da je možda ponekad i dobro da se na terenu stvari malo "zakuvaju". To samo dokazuje koliko jedan ili drugi tim žele pobedu, koliko smo sto odsto u meču - istakao je Tadić za "Novosti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tadić je za Ajaks postigao veoma bitan gol protiv PSV-a

Malo je onih koji sa takvom pasijom i razumevanjem igraju fudbal u Srbiji.

Zbog odnosa prema fudbalu i dresu koji nosi je i dobio u Ajaksu čast da bude kapiten, a postoje izgledi da traku uskoro ponese i kod selektora Srbije Dragana Stojkovića. Nemile scene iz Ajndhovena su, dakle, već iza Tadića.

- Fudbal je takav... Ta epizoda iz Ajndhovena je već iza nas. Nas čeka duel sa Herenvenom u gostima u sredu, pa u nedelju dočekujemo Groningen. Naš cilj je šampionska titula i samo o njoj razmišljamo - zaključio je momak koji je uvek na visini zadatka, Dušan Tadić.

RepublikaFoto: Starsport
Piksi može da bude zadovoljan mentalnim sklopom čovek koji bi mogao da bude njegov kapiten među "Orlovima"

Ako ovakvu pasiju nastavi da pokazuje i pod Piksijevom palicom, samo nebo bi moglo da bude granica za "Orlove".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading