NI 104 MILIONA NISU REŠILA PROBLEM: Abramovič presekao, Čelsi dovodi "KREM DE LA KREM" SERIJE A!

Autor:

Sport

03.03.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da ni Kepa, ni Eduar Mendi nisu zadovoljili očekivanja na "Stamford Bridžu", pošto Roman Abramovič planira da dovede jednog od najboljih golmana na planeti!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ni 104 miliona evra nisu rešila Čelsijev problem sa čuvarima mreže...

Osamdeset miliona evra koliko je Čelsi uložio u Kepu Arizabalagu možda su i najgore utrošene pare u skorijoj fudbalskoj istoriji, pa je jasno da Španac nema budućnost u plavnom delu Londona, ali izgleda da ni Mendijem nisu zadovoljni, (ipak mu je forma znatno opala posle sjajnog starta) pa Tomas Tuhel kao idealno rešenje vidi ni manje ni više nego Đanluiđija Donarumu!

Golman Milana imaće razloga na pretek da napusti "rosonere" na leto, kada mu ističe ugovor, ako ne osvoje ni Ligu Evrope, ni Seriju A, koja im iz kola u kolo klizi kroz prste, iako su pre samo par meseci delovali kao ubedljivi favorit za osvajanje "Skudeta".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ako Milan ni ove sezone ne osvoji trofej, Donaruma bi klub mogao da napusti na leto, i to besplatno!

U LE jesu prošli Crvenu zvezdu, i to jedva, ali ih sada čeka Mančester junajted, pa će biti zanimljivo videti šta će biti sa ultra-talentovnim čuvarem mreže na kraju sezone. 

Čelsi bez sumnje ima veću moć potrošnje, ali ih je valjda "slučaj Kepa" odvratio od bacanja abnormalnih količina novca na golmane koji nisu već "završeni proizvodi".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Posle katastrofe sa Kepom, Čelsi će bez sumnje biti veoma pažljiv sa ulaganjem u Italijana

Donaruma je znatno dalje u svom napretku nego što je Kepa ikada bio, može se reći da je među najboljima u Seriji A, ali je Premijer liga ipak nivo iznad.

Abramovič i Marina Granovskaja u procesu su vaganja Donaruminog transfera, ali ako ne moraju da plaćaju odštetu, onda im je put ka dovođenju Italijana znatno lakši. Kako prenosi "Eurosport", on će na sledećem ugovoru tražiti minimum 10 miliona evra godišnje, pa se postavlja pitanje da li Milan može da ga priušti posle teškog perioda prouzrokovanog pandemijom?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Abramovič će ponuditi Donarumi 10 miliona po sezoni koliko će tražiti, ali može li Milan to da isprati?

Sam Donaruma često se nalazio na udaru navijača Milana, koji samo čekaju da se "proda", pa su ga čak, ni krivog ni dužnog, na jednoj utakmici gađali lažnim novcem kada se pojavila glasina da bi mogao da pređe u Juventus. Ukoliko se ovaj odnos dodatno pogorša, ima gorih mesta za život od Londona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Điđi Donaruma

Čelsi bu u Donarumi konačno pronašao vrednog naslednika Petra Čeha, pa bi Tuhel bez brige mogao da počne da gradi svoj sistem od golmana nadalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading