(VIDEO) NAJPOZNATIJE LJUBAVNICE SA ESTRADE: Zavodile oženjene, uništle ime porodice!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.03.2021

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate dame različitih branši, pretežno pevačice i rijaliti učesnice okitile su se nimalo laskavom titulom "ljubavnica". Među njima su Tara Simov, Maja Marinković, Ljupka Stević, Andreana Čekić , Ana Jovanović i druge atraktivne lepotice kojima bračni status svojih izabranika nije smetao za to da uplove u vezu sa njima.

Foto: instagram.com
Dragana Mitar, Maja Marinković, Tara Simov, Ana Jovanović i Ljipka Stević

Poslednjih nedelja imamo priliku da vidimo kako još jedan brak puca pred očima milionskog auditorijuma, a gledaoci su ti koji većaju da li stati na stranu ljubavnice ili žene. Učesnici ove afere su reper Nenad Aleksić Ša i rijaliti učesnica Tara Simov koji u "Zadruzi" naočigled svih, pa i reperove žene razmenjuju nežnosti, proživljavaju drame jedno zbog drugoga, emotivne slomove i ponovna mirenja.

 

Ipak, nisu oni jedini koji su svoju intimu tako lako izneli pred oči javnosti i stavili svoje partnere na stub srama.

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Maja i Janjuš

Maja Marinković

U istom rijalitiju imali smo priliku da gledamo raspadanje još jednog braka, a glavni akteri su bili Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Oni su u "Zadruzi" uplovili u strastvenu vezu zbog čega je zadrugarev brak završen potpisivanjem papira. Maja je okarakterisana kao ljubavnica, međutim, nju to nije pokolebalo da nastavi da ga zavodi i kada je on pričao kako ipak želi da spasi brak. 

 

Foto: instagram.com/ana.jovanovic
Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ana Jovanović

Ana Jovanović 

Fudbaler Duško Tošić i dizajnerka kupaćih kostima i bivša žena pevača Predraga Jovanovića Blizanca Ana Jovanović viđeni su u Dubaiju kako razmenjuju nežnosti, ovo saznanje Srpskog telegrafa početkom godine odjeknulo je u svim domaćim, ali i regionalnim medijima. Atraktivna crnka postala je najpoznatija ljubavnica o kojoj su svi pričali. Iako se  u početku trudila da demantuje ove navode, sama  se u nekoliko navrata odala i svojim postupcima samo potvrdila naša pisanja o svojoj vezi sa suprugom pevačice Jelene Karleuše. 

 

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Ana Bekuta

Pevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić već godinama su zajedno, a njihova veza od samog početka toliko je bila transparenta javnosti da niko maltene nije ni obraćao pažnju na jedan "sitan" detalj, a to je da je Mrka sve vreme u zakonitom braku sa svojom suprugom Draganom. Iako oni ne žve pod istim krovom već duže vreme, papirološki su još uvek supružnici, te ovo pevačicu stavlja na listu ljubavnica.

- Mediji gladni senzacije bi voleli da me vide kako se, ne daj Bože, čupam sa Dašom, ali mi smo samosvesne žene i dame, tako da ništa od toga. Poštovanje je uzajamno i ja sam ispunjena kad učinim neko dobro delo i mogu da joj pomognem. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju - rekla je Ana svojevremeno za medije.

 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ljupka Stević i Dragiša Simić

Ljupka Stević

Pevačica Ljupka Stević 10 godina bila je ljubavnica Dragiše Simića, međutim, tome je došao kraj kada je ona saznala da se pored nje viđao i sa drugim devojkama, te mu je u naletu besa prošle godine razlopala automobile ispred stana.  Iako se o njihovoj vezi godinama znalo na estradi, oni nisu javno govorili o tome sve do ovog incidenta. Nakon toga su svi napali pevačicu zbog ovog poteza, a posebno jer je ona ta koja je bila njemu ljubavnica godinama, ona se branila poricanjem. Ljupka smatra da nije ljubavnica jer je ona sa Simićem godinama živela, bez obzira na to što on ima ženu i porodicu.

 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić i Marko Milošević

Andreana Čekić 

Pevačica Andreana Čekić već godinu dana nosi status verenice, od kada je njen izabranik Marko Milošević zaprosio na njen rođendan. Ovo bi zvučalo kao lep početak jedne romantične priče da nije poznato da je Marko u vreme prosidbe imao brak i dete.  Andreana je posle razlaza sa suprugom Ivanom počela da objavljuje fotografije sa Miloševićem i da ne krije romansu. Iako je znala da je oženjen, ona je rešila da Miloševića ipak zavede. Njihova veza od početka je bila veoma turbulentna,te se u nekoliko navrata govorilo o njihovim svađama koje su završile čak i fizičkim okršajima. 

-Tog dana kada je Andreana objavila sliku sa mojim Markom ja sam ostavila komentar: “Lepo ti stoji moj muž”, ali je on ubrzo obrisan, a ja blokirana. On me zvao da mi preti, a kada sam ga upitala šta se dešava rekao je: “Da, mi smo u vezi”, ispričala je prevarena supruga za pomenuti nedeljnik.

Brojne pevačicne kolege stale su na njenu stranu i podržale je u ljubavi sa oženjenim muškarcem.

 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa
Dragana Mitar, Edo i njegova supruga

Dragana Mitar

Još jedna učesnica Zadruge i bivša članica grupe "Models" okarakterisana je kao rasturačica brakova.   Naime, Dragana Mitar tokom trajanja rijalitija uplovila je u vezi sa oženjenim Edisom Fetićem. Ova burba romansa trajala je dok Edis nije napustio Belu kuću i suočio se sa realnosti po povratku u Novi Pazar. Veza Dragane i Eda nije potrajala, ali je dovoljno bilo to što se desila pred televizijskim kamerama i potpuno osramotilo njegovu suprugu i uništilo mu porodicu.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Ivona Negovanovic Cuca/ST. D. KADIĆ
Ivona Negovanović Cuca

Ivona Negovanović Cuca

Mlada pevačica  široj javnosti postala je popularna zbog veze koju je imala sa pevačem Šabanom Šaulićem. Šaban je poricao ovu aferu i isticao da mu je brak sa suprugom Gordanom svetinja. Ipak, ova afera nije prošla nezapaženo, posebno jer se Cuca trudila da izveštava medije i iznosi svoju stranu priče. Oni su u nekoliko navrata fotografisani i snimljeni zajedno, međutim, pevač je sve vreme negirao bilo kakvu vezu sa njom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading