PAKLEN PLAN POSLE PIKSIJEVOG POTPISA: Upravo će ONI biti Stojkovićeve glavne uzdanice među "Orlovima"!

Autor:

Sport

02.03.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković novi je trener reprezentacije Srbije, a sada je poznato i ko će biti njegove glavne uzdanice tokom vremena na čelu "Orlova".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Poznato je ko će biti deo Piksijevog stručnog štaba u Srbiji

Sada kada je konačno ozvaničen Piksijev angažman, FSS munjevitom brzinom sklapa tim njegovih ljudi od poverenja.

Kako stvari stoje, taj tim sastojaće se od Saše Ilića, Bratislava Živkovića, Gorana Đorovića, Gorana Čumića i Katsuhita Kinošija.

Saša Ilić, koji je do skoro bio selektor kadetske reprezentacije, legenda je Partizana, pa u FSS veruju i u njegove trenerske sposobnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

Živković i Piksi su radili zajedno u Kini, dok je u karijeri vodio i Voždovac, i Inđiju, kao i omladinsku selekciju Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Bratislav Živković

Pomalo neočekivano – u Fudbalski savez Srbije vraća se Goran Đorović. Nekadašnji selektor mlade reprezentacije, majstor kvalifikacija na putu ka EP 2019, doživeo je krah u završnici takmičenja i najednom nestao sa fudbalske scene. Zatvorena za javnost, učaurena u principima nepojmljivim modernom vremenu, Đorovićeva trenerska priča ostala je nedokučiva enigma. Angažman u stručnom štabu državnog tima dobra je prilika za dokazivanje i razbijanje predrasuda.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Đorović

Umesto Aleksandra Kocića brigu o golmanima vodiće Goran Čumić. Prekaljeni stručnjak malo je poznat ljubiteljima domaćeg fudbala, ali je godinama sarađivao sa Ivanom Jovanovićem, kako na Kipru tako i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Napokon, više o kondiciji, delom i analitici, staraće se Japanac Katsuhito Kinoši. Sa Piksijem je radio u Japanu, kasnije u Kini, dobro obavešteni tvrde da je zbog njega Stojković došao u sukobe sa ranijim saradnicima, pa će kritike verovatno munjevitom brzinom biti uperene u njegovom pravcu ukoliko rezultati ne budu adekvatni.

Novo jutro svanulo je za reprezentaciju Srbije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading