FUDBALSKA IKONA FORMIRA MOĆAN TANDEM: Mesi i Ronaldo ZAJEDNO u Interu?

Autor:

Sport

01.03.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se legendarni Englez i otkrio velike planove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi i Kristijano Ronaldo

Dejvid Bekam, većinski vlasnik Intera iz Majamija, jasno je izrazio želju da u MLS ligu dovede dve najveće zvezde svetskog fudbala, Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

- Znam da naši navijači žele najveće zvezde u ekipi. Kod nas su već Gonzalo Iguain i Blaz Matuidi, a u budućnosti želimo da privučemo i najveće. Spominjali su se Leo i Kristijano. Igraju sjajno, najbolji su fudbaleri poslednjih 15 godina - izjavio je Bekam i dodao:

- Želimo najbolje. Majami je privlačan i to su igrači koje mi hoćemo videti kod nas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Proslavljeni engleski reprezentativac Dejvid Bekam

Naravno, veliko je pitanje da li će se i kada to desiti. Argentincu ugovor sa Barselonom ističe na leto, ali teško da će se u ovim godinama (33) otisnuti "preko bare", s obzirom na interesovanje Mančester sitija i PSŽ-a. Sa druge strane, saradnja Portugalca i Juventusa završava se u junu 2022. godine, a sva je prilika da će fanovi u Majamiju morati da pričekaju pre nego što se Bekamove želje realizuju...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading