ZVEZDA IM DOŠLA GLAVE: Užasne vesti za Milan pred KLJUČNI deo sezone!

Autor:

Sport

01.03.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rosoneri" nadigrali "vučicu", ali se italijanski strateg suočava sa "gomilom problema".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Milana na "Marakani"

Fudbaleri Milana prekinuli su niz od četiri meča bez pobede, trijumfom nad Romom rezultatom 2:1, ali su sudeći po rečima trenera Stefana Piolija izgubili na neko vreme, tri ključna igrača.

U pitanju su napadač Zlatan Ibrahimović, kao i ofanzivci Ante Rebić i Hakan Čalhanoglu.

- Ibrahimović, Rebić i Čalhanoglu su osetili bolove u mišićima. Videćemo koliko je ozbiljno. Ovo je ključni deo sezone i nadamo se da će se uskoro vratiti - rekao je Stefano Pioli.

Prve procene su da će Šveđanin propustiti okršaj sa Udinezeom, ali bi trebalo da bude spreman za nedeljni duel sa Veronom, dok je povreda preostale dvojice "rosonera" još uvek misterija.

RepublikaFoto: Starsport
Povređen napustio "Olimpiko" - Zlatan Ibrahimović

Podsetimo, sedmostruki prvak Evrope je drugi u Seriji A, sa četiri boda manje od lidera Intera. Milan će se u osmini finala Lige Evrope sastati sa Mančester junajtedom, a Crvena zvezda može samo da žali što se Pioli nije suočavao sa ovakvim kadrovskim problemima tokom dvomeča sa srpskim šampionom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading