LUKA JOVIĆ IMA SAMO JEDAN CILJ: Najavio POVRATAK, pa bacio "Delije" u trans!

Autor:

Sport

28.02.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Jović je konstantno tema u Španiji i Nemačkoj posle povratka u Ajntraht u kome se proslavio, a sada je otkrio koji su mu planovi u nastavku karijere.

Luka Jović

Napadač je u intervjuu za Nova.rs rekao da se u Frankfurtu oseća kao kod kuće, da se raduje svakoj prilici da zaigra...

- Ja sam igrač Reala i sigurno se po završetku sezone vraćam u Madrid. A šta će biti na leto, to zaista ne znam u ovom trenutku. Kad pričamo o ciljevima Ajntrahta, trenutno stvarno ide odlično i ako ovako nastavimo siguran sam da ćemo se plasirati i u Ligu šampiona… Za mene je važno da koristim svaku šansu i da igram što više. To mi je osnovni cilj do kraja sezone. Posle dolaska u Ajntraht i uspešnog početka, stigle su čestitke iz Madrida i moram da kažem da mi je jako drago što su nastavili da me prate i ovde- rekao je Jović za Nova.rs.

U Ajntrahtu ponovo sarađuje sa Kostićem, svojim starim saigračem i prijateljem.

- Pored toga što smo dobri prijatelji, Kostić i ja se savršeno razumemo na terenu. Mnogo mi je pomogao oko stvari koje su se u međuvremenu promenile i mislim da će sve ići samo na bolje tokom ostatka sezone. Koletu želim što više asistencija, sebi golova, a klubu da ti golovi pomognu ostvarenju ciljeva ove sezone- rekao je Jović.

Iako igra u Ajntrahtu, igrač je Real Madrida, ali prati sve rezultate Crvene zvezde, kluba u kome se proslavio.

- Crvena zvezda je moj klub za sva vremena. Pratim redovno rezultate i preko medija sve što se dešava na Marakani. Objektivno govoreći Zvezda ima najkvalitetniji tim u Srbiji i bilo bi veliko iznenađenje da ne osvoji titulu, uz naravno poštovanje svih ostalih. Što se tiče Evrope, Zvezda je i ove sezone ostavila odličan utisak. Malo je nedostajalo pa da eliminiše i veliki Milan… Svi treba da budemo ponosni na igrače, jer su zaista zaslužili da prođu dalje. Nažalost, spletom okolnosti nisu imali dovoljno sreće, ali u svakom slučaju su opet napravili sjajan rezultat i ja im na tome od srca čestitam- rekao je Jović.

Novi selektor je Dragan Stojković Piksi, reprezentacija u martu počinje kvalifikacije, kako centarfor nacionalnog tima vidi novu realnost?

RepublikaFoto: Starsport

- Dragan Stojković je legenda svetskog i našeg fudbala. Verujem da ćemo imati priliku da naučimo od njega i da ćemo sa njim imati velike šanse da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Nadam se da ću zaslužiti poziv za predstojeće okupljanje i ako se to dogodi učiniću sve da opravdam poverenje. Govorio sam i ranije, do Katara možemo samo ako budemo maksimalno angažovani i posvećeni. Grupa jeste teška, imamo i nezgodan raspored, u martu nas u Beogradu očekuje utakmice protiv direktnih konkurenata u borbi za prvo mesto. Imamo kvalitet da budemo najbolji u grupi, ali to moramo i da pokažemo na terenu- zaključio je Luka Jović za Nova.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading