"MARAKANA" GA DOBRO PAMTI: Miljenik "Delija" ZAVRŠIO KARIJERU, pa se setio Zvezde!

Autor:

Sport

27.02.2021

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Evandro Goebel okončao je karijeru u 34. godini.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Jedan od najboljih Brazilaca u istoriji Crvene zvezde u oproštajnom pismu oprostio se od fudbala, a u obraćanju pomenuo je i beogradski tim.

Evandro je u Ljutice Bogdana stigao u decembru 2010. godine, upisao je 35 nastupa, te postigao 13 golova. Nakon Zvezde otišao je u Eštoril, potom Porto i Hal siti. 

- Prvo internacionalno iskustvo mi je bilo u Crvenoj Zvezdi iz Srbije, gde sam upoznao drugu realnost i susreo se sa mnogim izazovima, kao što su hladnoća i daljina od moje kuće - napisao je između ostaloga na društvenim mrežama Evandro.

RepublikaFoto: Starsport
Evandro

- Nije lako da se prestane sa nečim što si radio čitavog života i sa svim srcem. Ipak, pogled u nazad mi govori da mi je karijera bila kompletna i da sam srećan zbog nje. Moja ljubav prema fudbalu je počela veoma rano, krenuo sam koracima moga oca Osmaira koji mi je bio uzor, kao i moj deda Cezar Paulista - rekao je Evandro u pismu. 

Brazilcu je ostao i srpski pasoš, a nije uspeo da odradi svih tri i po godine ugovora sa crveno-belima otkada je 1. decembra 2010. godine stigao u beogradski tim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading