JAO, LALATE, ŠTA TI JE TO TREBALO?! Kontroverzni trener PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI, Vojvodina POKRENULA POSTUPAK protiv sopstvenog šefa struke!

Autor:

Sport

27.02.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoljub Samardžić, predsednik FK Vojvodina, istakao je da je klub pokrenuo postupak protiv Nenada Lalatovića.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović "u vrućoj je vodi" posle izjava o suđenju u Srbiji

Disciplinski postupak FSS protiv popularnog "Lalata" očigledno nije dovoljan za "Vošu", već su i oni odlučili da ga razapnu na stub srama zbog izjava o suđenju.

– Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza. Na sastanku UO je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS-a, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova. Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS-a, kao i samog kluba – istakao je Samardžić.

RepublikaFoto: Starsport
Koliko će drastična biti potencijalna kazna za Lalatovića?

Nije poznato šta bi mogla da bude kazna u slučaju da Lalatovića proglase krivim, ali navijači ovog kluba, kao i poštovaoci izrečenog ali beskrajno harizmatičnog trenera, bez sumnje se nadaju da ona neće biti previše drastična.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading