INTERNET SE USIJAO ZBOG "GIŠKE": Savić NALJUTIO "Delije" - bez dlake na jeziku o Gobeljiću!

Autor:

Sport

26.02.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti posle drame na "San Siru".

RepublikaFoto: Starsport
Gobeljić i Savić u dresu Crvene zvezde

Bivši defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić stao je u odbranu svog bivšeg saigrača Marka Gobeljića nakon eliminacije Crvene zvezde od Milana u 1/16 finala Lige Evrope.

"Delije" su listom okrivile Gobeljića za poraz, kako zbog skrivljenog penala, tako i promašaja i crvenog kartona u drugom poluvremenu revanša na "San Siru", ali "Giška" se ne slaže sa njima, naprotiv...

- Podrška se zaslužuje, a ti si je igranjem, zalaganjem i ljubavlju prema klubu odavno zaslužio. Tako se to radi! Tema ne treba da bude Marko Gobeljić, već dominacija Zvezde protiv Milana u oba meča. Veliko bravi i svaka čast svim momcima, stručnom štabu i navijačima na podršci - napisao je Vujadin Savić na svom Instagram profilu uz video snimak podrške Marku Gobeljiću.

Foto: Starsport
Objava Vujadina Savića

Velika šteta za aktuelnog srpskog šampiona koji se sada okreće obavezama u Superligi Srbije, gde ima tri boda više od Partizana, uz dve utakmice manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading