NEREALNO: Crveno-beli VEĆ TRIJUMFOVALI NAD "ROSONERIMA"!

Autor:

Sport

25.02.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekcije Crvene zvezde i Milana već su se sastale, a "Delije" će bez sumnje radovati što je njihov klub bio pobedonosan.

RepublikaFoto: Starsport
Gejmeri Zvezde pobedili su ekipu Milana uoči nastavka Lige Evrope u FIFA i PES 21 sportskim simulacijama

Nažalost, nije u pitanju pravi fudbal, ta utakmica biće na programu tek od 21 h, već su se selekcije Zvezde i Milana sastale u FIFA 21 video igrici, gde su Beograđani bili bolji rezultatom 2:0.

U najpopularnijoj svetskoj fudbalskoj simulaciji, esport sekcija Crvene zvezde bila je bolja od kolega iz Milana u prijateljskoj utakmici odigranoj u sredu, ukupnim rezultatom 11:7.

Boje našeg najtrofejnijeg kluba branili su na plejstejšn konzoli najbolji srpski Fifa igrač, Miloš “brstimir” Majdevac, a na iks-boksu talentovani Švajcarac Dijego “TD4” Musi.

Duel dve ekipe sastojao se iz dva dvomeča u najpopularnijem “Ultimate team” modu. U prvom, na plejstejšn konzoli, Miloš je bio bolji od trostrukog šampiona Italije i osvajača brojnih internacionalnih turnira Dijega “Crazy” Kampanjanija identičnim rezultatima 2:1 i 2:1 i tako iznenadio favorizovanog Italijana koji je u oba meča bio nemoćan.

RepublikaFoto: Instagram
Pobeda crveno-belih nad "rosonerima" od 2:0

Nakon toga snage su odmerili i iks-boks igrači. Protivnik našeg Dijega Musija bio je poznati italijanski igrač, takodje šampion te zemlje, Fabio Denuco. U prvom meču Dijego je u poslednjim minutima došao do 2:2 i tako sprečio prvi poraz, da bi u narednoj utakmici dominantnom igrom uspeo da slavi sa čak 5 prema 3 i tako stavi tačku na pitanje koji klub je bolji u elektronskom fudbalu.

Fenomenalan uspeh za srpsku esport scenu, a nadamo se da će u večerašnjem duelu dva evropska velikana srpski šampion trijumfovati po uzoru na svoje Fifa kolege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading