NAJVEĆE ENGLESKO RIVALSTVO SELI SE U ŠKOTSKU: Stiven Džerard NEĆE VEROVATI ko preuzima Seltik posle odlaska Nila Lenona!

Autor:

Sport

25.02.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko kad kolege iz reprezentacije mogu da razviju intenzivni rivalitet, ali je takav slučaj bio između Stivena Džerarda i Frenka Lamparda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Stivija Džia" čeka veliko iznenađenje na "Seltik parku"!

Igrali su sličnu poziciju, bili su lica svojih klubova, ratovali su na terenima širom starog kontinenta, a sada bi u Škotskoj mogli da nastave svoj rivalitet: U pitanju su upravo "Frenki" i "Stivi Dži"!

Dok je Džerard od Rendžersa napravio čudo, preokrenuvši situaciju u klubu potpuno za dve sezone i dovevši ih na prag osvajanja prve titule od 1996, Seltik pada na sve niže grane, pa je do raskida sa Nilom Lenonon došlo, i to po neverovatni četvrti put. 

Pomno su pratili sa "Seltik parka" dešavanja na "Ajbroksu", pa su sada odlučili da je najbolja zamena za Lenona upravo Džerardov dugogodišnji rival.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lampard i Teri nekada su ratovali sa Džerardom u Premijer ligi, a sada bi Frenk i Stiven mogli da nastave u Škotskoj

Lampard, koji je krajem godine dobio otkaz u Čelsiju uprkos stotinama potrošenih miliona na poboljšanje ekipe, nije se još uvek oglasio po ovom pitanju, ali fudbalski stručnjak Mark Vilson  veruje da bi ovo bio pravi potez za zeleno-bele, koji trenutno kaskaju za Rendžersom u prvenstvu čak 18 poena.

Ukoliko Lampard zaista preuzme Seltik, fudbalska javnost jedva će dočekati prvi susret svojevremenih legendi Čelsija i Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading