RASPAD SISTEMA U MILOJEVIĆEVOM KLUBU: Ljubimac "Grobara" ZAPRETIO OTKAZOM!

Autor:

Sport

24.02.2021

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko meseci nakon dolaska u Saudijsku Arabiju, Ljubomir Fejsa je na pragu da napusti Al Ahli koji sa klupe predvodi Vladan Milojević.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Razlog nisu njegove loše igre već finansijski problemi u kojima se klub nalazi, odnosno, neisplaćene plate povremenom reprezentativcu Srbije.

Ekipa koju trenira Vladan Milojević već neko vreme duguje plate bivšem igraču Partizana, pa je on rešio da zapreti. Ukoliko novac ne legne na račun, raskinuće ugovor sa Al Ahlijem!

RepublikaFoto: Starsport
Ljubomir Fejsa

Po informacijama sa lica mesta klub već pet meseci ne deli plate svojim igračima, što je napravilo haos u svlačionici. To je jedan od razloga zbog kojih je Marko Marin kao jedna od najvećih zvezda lige promenio klub, a neće biti iznenađenje ukoliko uskoro to urade i drugi stranci.

Fejsa je među prvima koji bi mogli da se odluče na takav korak. Njega bi, bez ikakve dileme, u svojim redovima voleli da vide brojni evropski timovi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading