HLADAN TUŠ ZA MILOJEVIĆA: Al Ahli ostao bez prvog mesta u finišu!

Autor:

Sport

11.02.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Vladana Milojevića odigrali su nerešeno 1:1 u derbiju Džede protiv velikog rivala Al Itihada1

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Fudbaleri Al Ahlija su prosuli  dva boda u šampionskoj trci iako su posle rano stečenog vođstva prednost održavali sve do završnice utakmice.

Al Ahli je do vođstva stigao u 24. minutu golom rezerviste Abdulrahmana Gahreba. Ofanzivac domaćina primirio je na ivici šesnaesterca povratnu loptu Tarmina sa desnog boka i potom uputio neodbranjiv udarac.

Gosti su u nastavku imali inicijativu koja je rezultirala je pogotkom Hegazija u 86. minutu kojim je ujedno is tavljena tačka na duel.

 

U redovima domaćina svih 90. minuta odigrao je Ljubomir Fejsa, dok je Aleksandar Prijović u timu gostiju zamenjen nakon izjednačenja.

Milojevićev tim tako je drugi put u prethodna tri kola remizirao i propustio šansu da makar do subote i utakmice Al Šababa preuzme lidersku poziciju.

Al Ahli posle 18 kola ima 10 pobeda i po četiri remija i poraza te sa 34 boda, zaostaje korak u odnosu na lidera koji ima i utakmicu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading