CRVENO-BELI GOSTUJU MILANU: Zvezdo, SRUŠI San Siro!

Autor:

Sport

25.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u Gradu mode večeras (RTS 1, Arena 1, 21.00) juri plasman u osminu finala Lige Evrope! Posle beogradskih 2:2 i spasa u poslednji čas preko Milana Pavkova crveno-beli će pokušati da naprave iznenađenje i izbace Milan na njihovom San Siru, drugom najvećem stadionu u Italiji.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde
Foto: Republika

Podsetimo, izabranicima Dejana Stankovića protiv roso-nera odgovara pobeda bilo kojim rezultatom ili nerešeno od najmanje 3:3 zbog dva gola u gostima, koliko je stekla četa Stefana Piolija.

SVE ZA TRIJUMF

Ono što bi najviše trebalo da raduje zvezdašku javnost jeste povratak Aleksandra Kataija u tim, a zbog toga sreću nije krio ni Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde.

- Probaćemo sve. Vraća nam se Katai i to je jako bitno. Jako je važan igrač za nas, dobar čovek i nadam se da će se protiv Milana upisati u strelce. Pokušaćemo da zaustavimo Milan i pobedimo na San Siru - rekao je golman Crvena zvezde.

BESPLATAN TAKSI

A na ulicama Milana navijačka podeljenost, kao u Beogradu. Mešaju se pristalice Milana i Intera. Reporter Srpskog telegrafa imao je sreće da naleti na taksistu kojem su nero-azuri u srcu, pa vožnju nije morao da plati samo jer je pomenuo Dejana Stankovića i Sinišu Mihajlovića, koji su zajedno branili boje Intera.

- Miha i, posebno, Deki igrači su koje cenim kroz istoriju Intera jer su bili veliki borci na terenu i mogli su da pogode iz bilo koje pozicije. Zbog toga mi je ispod časti da vam naplatim - rekao je Alesandro i vratio novac.

Pristalice Milana i Intera imale su različite predikcije pred večerašnju utakmicu.

- Deki je ikona mog Intera, Milan nema šanse, Zvezda dobija 3:0 - istakao je čovek s uzdignuta tri prsta, koji mi se predstavio kao Hamidi Interista (50), rodom je iz Egipta. S druge strane, Luka (38) najavljuje tesan meč i trijumf Milana od 1:0, pogotkom Rafaela Leaa.

RepublikaFoto: Starsport

Jeste li znali da...

- Zvezda u Italiji čeka pobedu 18 godina, od meča sa Kjevom

- Milan je ispao poslednjih sedam puta iz Evrope kad nije dobio prvi meč. Poslednji put kad je prošao dalje, a da nije pobedio u prvoj utakmici, postao je prvak Evrope (2007)

- Zvezda je samo jednom, u devet dvomeča, bila bolja od italijanskih klubova u pomenutom dvoboju sa Kjevom

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mural posvećen tuči Ibre i Lukakua

Sukob Romelua Lukakua i Zlatana Ibrahimovića obeležio je duel četvrfinala Kupa Italije između Intera i Milana (2:1). Na nekoliko metara od ulaska na jednu od tribina San Sira, nalazi se mural dvojice napadača, oslikan kao detalj sa pomenutog meča. Mural je završen na Dan zaljubljenih, a tu je i poruka: "Licem u lice, srcem na srce!"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading