SPECIJALNO OBEĆANJE: Murinjo bez ustezanja - osvojićemo Ligu Evrope!

Autor:

Sport

23.02.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo govorio je o pritisku javnosti i bacio u trans navijače izjavom da će njegov tim ove sezone podići pehar Lige Evrope!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Fudbaleri Totenhema ne igraju na očekivanom nivou ove sezone. U Premijer ligi su pretrpeli pet poraza u poslednjih šest utakmica i zauzimaju deveto mesto na tabeli.

Ipak, u Ligi Evrope im ide dobro. Tamo su nadomak osmine finala, pošto je preostalo da „odrade“ revanš sa Volfsbergereom, kojeg su savladali u prvoj utakmici 1/16 finala u Austriji rezultatom 4:1.

Sudeći prema Žozeovoj izjavi, ambicije u tom takmičenju su najviše.

- Miran smo. Siguran u sebe i ono što radim. Nisam zadovoljan, ali zrelost mi pomaže da samopouzdanje ne napusti. Verujem da ćemo osvojiti Ligu Evrope i da ću u istoriji Totenhema biti iz dobrih razloga, a ne iz loših- poručio je Murinjo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Portugalac je tokom karijere u Portu, Čelsiju, Interu, Real Madridu i Mančester junajtedu osvojio ukupno 25 trofeja. U Totenhemu, za sada, nema nijedan i svestan je da ne može uvek biti lako.

- Baš bih voleo da znam koji to trener je uvek hodao po oblacima, kome to nikad nije bilo oblačno ili mračno. Možda samo onaj trener koji je vodio dominantan tim u nekoj ligi. E, to pokazuje koliko je moja karijera lepa. I ne, to me ne čini depresivnim. Naprotiv, predstavlja izazov- dodao je Murinjo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading