UNAPRED DIGAO RUKE: Trener podneo OSTAVKU pre meča sa crveno-belima!

Autor:

Sport

20.02.2021

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneo je odluku.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov na meču Mladost-Crvena zvezda

Neško Milovanović, trener Mladosti iz Lučana, najavio je da će podneti ostavku nakon nedeljnog meča sa Vojvodinom koji se igra od 13 časova.

Bivši selektor "orlića" će to učiniti bez obzira na ishod okršaja sa crveno-belima iz Novog Sada, a prokomentarisao je i kaznu koju je dobio od strane Disciplinske komisije FSS zbog komentarisanja suđenja.

Bez obzira na rezultat u utakmici sa Vojvodinom, podnosim ostavku na mesto šefa struke. Još samo na ovom meču predvodiću Mladost i posle toga odlazim. Želim da ovi momci koje sam sa ponosom trenirao godinama budu fokusirani samo na teren, kako bi do kraja sezone ostvarili bolje rezultate - otkeio je iskusni stručnjak za "Žurnal", a zatim je dodao da je za kaznu saznao iz medija:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Prekipelo mu - Neško Milovanović

Što se mene tiče, video sam u medijima da sam drakonski kažnjen, međutim odluku disciplinaca još uvek nisam dobio, tako da je sada neću komentarisati. Ne želim odmazdu za Mladost, odnosno da klub trpi zbog ličnih nesuglasica sa FSS - dodao je Neško Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading