DA LI JE KONTEU DOBRO?! Temperamentni Italijan IZNENADIO izjavom pred "Derbi dela Madonina"!

Autor:

Sport

20.02.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Intera inače je veoma izrečen i agresivan, ali je pred možda i najbitniji gradski derbi poslednjih nekoliko godina iznenađujuće nonšalantan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte pokazao je smireniju stranu pred ključan okršaj sa Milanom u Seriji A

Iako je Milan gotovo od starta sezone bio prvi na tabeli, Inter je pred veliki derbi preuzeo lidersku poziciju, što ekipi Antonija Kontea daje određenu psihološku prednost.

Govorimo o dva tima koji su praktično izjednačeni na vrhu tabele, sa jako malom razlikom. To je sjajno za grad, znači da je ulog ogroman. Mnogo veći od lokalnog prestiža. Moramo da radimo sa odlučnošću i entuzijazmom i potrebno je da budemo još motivisaniji - rekao je Konte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Može li Konte da izmori "rosonere" pred revanš sa Crvenom zvezdom?

Posle dužeg vremena, gotovo decenije, u ovo vreme se direktno za titulu bore dva tima koji nisu Juventus.

- Gradimo nešto važno, nastavljamo proces rasta. A Milan je zasluženo tu gde jeste i veliki je tim. Tako da će biti potrebno da budemo najbolji mogući - zaključio je trener Intera.

 

"Derbi dela Madonina" na programu je u nedelju, 21. februara od 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

21.02.2021 06:33

Koj si ti trener kad se plašiš ovakvog Milana koji je na nivou Javora iz Ivanjice. Da nisu imali sreće da Zvezda pobedi sama sebe već bi bili bivši učesnici LŠ.